Thursday, 17 March 2011

17MAC2011

Assalamualaikum dan alam Ukhwah..

Sedo xsedo, da 3bulan da kite lalui tahun 2011 ni.. *maybe aku jek yg bru sedo yg kite da masok bulan march* Dolu aku xpernah nk berkire pasal ari.. tu yg aku bru sedo kite da masok bulan march.. sejak dok KPJ Ampang Princess ni bru aku pandai maen kire2 ari.. wuu~ 2 ari ni, aku dok ngulor kat stor jek.. ekceli kne wat keje.. tp dok menyelam minom air laa tok ngulor an.. Adui.. agak serabut laa suasana kat sini.. staff ramai sgt.. so, sgt siket keje yg boleh dibuat.. Aku dok bual2 kosong jek kat sini.. Dok gelak2, dok wat mende2 xsenonoh, merayap ke sana ke sini berlari2 kecil.. n banyak lagi aktiviti yang xberfaedah yg aku buat..Tp xpe.. Ampang Princess mmg best.. tiap pagi aku akan nampak aweq polka dot.. tp, die da dapat baju kurong kaler biru bunge kat tepi tu.. tp, aku still gelarkan die aweq polka dot.. gadis speki yg comel.. tp just leh tgok jek laa.. nk milikinye.. tp, sedo sikeett cek Yen oii.. ko tu student yg baru 19thon.. xpaya laa nk berangan .. tah laa~ aku xtau laa die comel ke x.. tp, aku mmg minat kat aweq yg kai spek.. knape?
aku pon xtau ape jawapannye.. haa~ ternet aku da laju ni.. macam bulu yang di Smash oleh Lin Dan~ bulu tangkes yee anak2.. harap2 laju sokmo laa pasni.. Pastu an.. mende seterusnye aku nk cakap, kat blog aku ni aku akan jarang tulis sal cter aku.. aku tulis yg general jek.. yg len aku nk dok mengarut jek.. karut marut bersamaku.. =) k.. jom pantun..

Kuea Keria Kuea Bahulu
Senyum selalu~

1 comment:

Nurfazilah Cipa said...

tq follow cipa:) nah,amek awrd ni..:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html