Sunday, 18 December 2011

Hutang~m

Assalamualaikum dan Selamat~

Name sye Yen.. Yen hero dalam blog ni.. Kenape Yen hero dalam blog ni? cuz xde orang nak jadikkan Yen hero dalam blog dorang.. Tajuk diatas adelah hutang.. Yen suke berhutang.. Tapi Yen xsuke bayar balik.. Tiap2 ari Yen hutang ngan kawan2 Yen.. Tiap2 ari gak kawan Yen menuntut hutang mereka dari Yen.. Tapi Yen tetap xmo bayar Hutang yang telah dipinjam.. Satu hari, Kawan Yen yang bername Sam (bukan name sebenar) telah mengONEBYONE ngan Yen untuk menyatakan rase tidak puashatinye kepade Yen..

Sam : Weh~ bile ko nak bayar hutang aku?
Yen : Aku xmo bayar~
Sam : Kenape ko xmo bayar?
Yen : Cuz aku nk selamatkan ko dari jadik buruk..
Sam : Kenape lak aku akan jadik buruk if ko bayar hutang aku?
Yen : sebab ko mintak balik hutang ko..
Sam : da ko hutang kat aku, aku mintak la balik..
Yen : xbleh.. aku xkan biarkan ko burukk~
Sam : camne lak aku akan jadik buruk if aku mintak balik hutang tu?
Yen : Cekgu aku cakap, 'Meminta kembali barang yang sudah diberikan kepada seseorang' bermaksud buruk siku.. Lau ko mintak hutang ko balik kat aku, t siku ko buruk.. aku xmo kawan aku buruk sikunye kerana aku~
Sam : Agak2 bile last ko kne lempang? #$%^&*(

Sekian~

3 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

ewah taknak bayar pulak dia...

MistaZaharin said...

haha.. buruk siku bro.. =)

siti naqiah said...

memang nak makan siku gaknye, dah hutang tamao bayar..hahaha