Thursday, 15 December 2011

Ade Ape Dengan DPH C4?

Assalamualaikom~

14 Dec 2011 adelah hari terakher kami, DPH C4 mengucapkan selamat ByeBye pade KPJ International University College..Menatang ape tu DPH C4? DPH C4 = Diploma in Pharmacy Cohort 4.. paham? kat DPH ni, Cohort 4 agak popular laa.. kenape ek? jo, kite selongkar, Ade Ape Dengan DPH C4..

DPH C4,
1. Daftar pade 1 jan 2009
2. Satu2nye DPH yang di sponser oleh KKM (sumer student c4 adelah tajaan KKM)
3. Satu2nye DPH yang majoritinye adelah Student lelaki~
4. Satu2nye DPH yang tak menganjurkan FAREWELL party~
5. Satu2nye DPH yang xpayah nk susah2 mintak sponser~
6. Satu jek budak yang diturunkan Cohort. Harap2 xde yang ke-2..
7. berjaye memerajokkan sumer lecturer lelaki yang mengajar kami.. Mintak maaf pade sume mangse~
8. Satu2nye DPH yang dapat kasot pade hari terakher kat Kolej..
9. ade Pak Lah yang bertindak sebagai Abah kami.. Always backup us walaupun pernah di Perang Psikologi oleh semua pihak c4.. Maafkan kami, Pak Lah..

huhu.. tu c4.. aku lak, ape yang aku da buat sepanjang 3 tahun kat kolej ni~

1. Pakai selipar, kasot All American taim kat kolej.. *aku xsuke pakai kasot kulit*
2. xpernah masokkan baju lam suo.. bese aku selit baju kat tali pinggang jek. *aku xske kelihatan professional*
3. Xikot tempat posting yang ditetapkan.. cth : Orang soh p Kluang, aku p Ampang~
4. Tido dalam kelas mr. thomas cuz aku tegok Bena setengah botol..

Emm.. agak sedih gak nak tinggalkan kawan2 aku ni.. Yelaa.. 3 tahun kami harungi bersame.. Pahit, manis, pedas, panas. Banyak memori yang telah terpalit. Kne angkat air ke tingkat 4.. Kne jalan kaki ke Annex tetiap pagi.. Kene jemur kat panas.. Kne marah ngan Makcik Nurse cuz tuduh student pompan DPH C4 cangkong kat jamban duduk.. Daq pompan kelas aku da ah ade 6.. seboleh2 nak salahkan dorang.. Sedangkan student nurse tu ade 60 orang lebih, xdisalahkan lak~ emmm.. memacam ag laa.. 3 tahun punye cter kan, 6 tahon pon xabes lau aku nak cter sumer.. emm..

Papehal pon, Good Luck la untuk student DPH C4, DPY C4 n DIN G37 cuz berjaye melucutkan title pelatih.. Dulu kami adelah pelatih.. Sekarang kami adelah ex-Pelatih~ sekian~

5 comments:

haNiE said...

beznyer da abis bljar..next sem, DPH C5 plk yg senior..hehe...gudluck utk keje nti k..huhu

mY naMe iS haJar said...

untung la da abes kn..haha..sian yg jadik mangse2 korang kn? anyway gud luck n slmt bekerje ek??=)masuk cket duit gaji tu dlm akaun aq..haha!

MistaZaharin said...

untung laa aku.. b4 aku xde gaji ni, ko masokkan dwet lam akaun aku dulu ea? =)

Ahmad Haziq Azlan said...

tata~~~~~~

MistaZaharin said...

sedih bro.. ='(