Friday, 24 June 2011

tibe2 ingat kat die~

Assalamualaikum dan Salam Rejab~

Pertama sekali, aku nak ucapkan tahniah pade skuad Olimpik Malaysia yang telah berjaya melayakkan diri ke pusingan seterusnye untuk mencapai cita2 untuk ke Olimpik~ Walapupun bermain dengan 10 orang, tetapi, Malaysia berjaya menahan asakan yang bertubi2 dari team Lubnan dan perlawanan berakhir dengan kemenangan berpihak kepade Malaysia~ Malaysia mengalahkan Lubnan dengan keputusam 2 berbalas 1..

Buat masa ini, waktu tidur aku da sepenuhnye abnormal.. Memang da insomnia tahap 4 da ni.. Aku memang suke pon mengamalkan gaya hidup yang xsehat ni.. Maksod aku gaye hidop yang xsihat ni, bukan laa seperti merempit, merempat bagai.. Aku cume suke kuo tengah malam lepak Kat CC dengan Kawan2 aku untuk bermain Game, pastu lepak kat Mamak sambel layan StarMovie.. pastu, dalam kol 4 petang baru laa aku tdo.. kol 6 da bangon balik.. haha~ Sejak da memasuki angka 23 ni, rase macam bosan pulak tido.. huhu.. Nanti da sampai mase, kene tido selamenye pulak.. So, taim celik ni laa xpaya sangat laa dengan hobi Tido tu..

Semalam, taim aku tdo Pukol berape tu kan, tibe2 aku termimpi si ANU.. emm.. si ANU ni ex aku.. sejak akher2 ni, aku memang rindu kat die.. tapi xde la sampai termimpi2.. Semalam pon aku xtau macam mane aku boleh mimpi die.. ex aku ni da deactivated FB die.. kat dalam mimpi aku ni, tetibe lak aku nampak page die.. Bile mase di activated FB die pon aku xtau.. pastu aku stalk laa wall die, kat wall Post tu die cakap, die rindu aku.. adess.. Dasat tol permainan mimpi aku ni.. ade sorang junior aku cakap, kalau kite tibe2 teringat kat someOne, someOne tu pon tengah ingat kat kite.. Wuu~ macam laa die ingat aku lagi..

Aku memang xleh nak lupe die pon.. Kalau aku dok sorang2 tengah layan jiwang, mesti aku terbayang die.. Kadang2 aku rase macam aku nak putar balik mase pergi ke mase taim aku dengan die tu.. Tapi, aku pikir2 balik, kalau kite patah balik mase, nanti aku kene menduduki exam sem4 aku semula.. so, better just teroskan jek mase ke depan.. Aku pon xtau die ade kat mane sekarang ni.. Bulan ramadhan pon da nak tibe ni.. Mesti aku akan terkenang balik taim die kejot aku sahor tahon lepas.. emmmm.. Tah laaa.. kekadang pepikir balek, aku rase macam aku ni bodoh gak.. Kenape aku mesti rindu die sedangkan die belom tentu lagi rindukan aku, rindukan kisah kitorang dulu dan blaa blaa blaa.. Tapi xpe laa.. cuz die tu something yang terindah yang pernah singgah kat hati aku ni~ Kalau ade jodoh, xkemane kan?

masih disini, menantimu berharap kau akan memikirkan ku
masih disini, menunggumu menantidirimu kembali untukku